Cookie- og privatlivspolitik

Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger.
Senest ændret: 2024-01-21.

1. Identitet og kontaktoplysninger

Webudvikleren ApS er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Navn: Webudvikleren ApS
Adresse: Åkandevej 4, 8920 Randers NV
CVR-nr.: 43 63 50 50
Telefon: 50 30 88 70
E-mail: hej@webudvikleren.dk

2. Oplysninger, vi indsamler

3. Hvordan vi bruger dine oplysninger

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår ovenfor i punkt 1.

4. Hvem oplysningerne evt. deles med

Vi deler dine personlige oplysninger med tredjeparter i følgende situationer:

5. Hvor længe gemmes oplysninger?

Oplysningerne gemmes indtil du afmelder dig vores nyhedsbrev, hvor vi sletter dine oplysninger med det samme.

6. Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Du har i øvrigt ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

7. Sikkerhed

Vi tager passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang, brug eller offentliggørelse.

8. Ændringer i politikken

Vi forbeholder os ret til at ændre denne Cookie- og privatlivspolitik fra tid til anden for at afspejle ændringer i vores praksis eller lovgivning. Eventuelle ændringer vil blive offentliggjort på vores websted, og datoen for den seneste opdatering vil blive angivet øverst på siden.